Design or die loppusuoralla

Hiljalleen Design or die -hankkeen tulosten näkyväksi tekeminen siirtyy enenevissä määrin muille alustoille täältä Dodblogista. Tällä hetkellä projektitiimi tuottaa kaikkea mahdollista tieteellisten konferenssien abstrakteista LAMK Design blogin teksteihin.

Blogi löytyy täältä: http://blogit.lamk.fi/lamkdesign/

Hanketoimijat tapasivat aurinkoisessa Helsingissä syyskuun puolessa välissä ja suunnittelivat tulosten julkistamista. Käsiteltyjä teemoja on valtava määrä: IPR ja kaikki siihen liittyvä, muotoilun koulutus ja sen kehittäminen, muuttunut työelämä, muotoilun laajempi hyödyntäminen, muotoilijoiden työmahdollisuudet ja niiden löytäminen, ammatti-identiteetti, ammatillinen itsetunto, myyntiosaaminen, myyntityökalut, imitaatiopeli ja vaikka mitä muuta.

Tällä hetkellä vauhti on kova ja hankkeessa taphtuu uutta vielä tänä syksynäkin. Muotoilijan myyntisimulaatio saa jatkoa (http://blogit.lamk.fi/lamkdesign/2018/09/10/simulaatio-tekee-nakyvaksi-muotoilijan-myyntiosaamisen/), järjestetään kaksi loppuseminaaria, tehdään loppujulkaisu ja IPR -asioita puidaan vielä monessa työpajassa. Myös opinto-ohjaajille on omaa ohjelmaa vielä syksyn aikana tulossa.

Kirjoittaja: Anu Raappana, LAMK